Quadro-set er esy, fordi de gir det beste lyset på arbeidsplassen

enestående lyssystemer

Med Quadro-Set til seriene NOVA og CELINE får du komplettløsningen for det energieffektive kontoret ditt – og mer livskvalitet på arbeidsplassen takket være SymbiLogic-teknologien fra ESYLUX.

More

Intelligent styrt

Med den behovsstyrte lysstyringen vår utnytter vi hele potensialet for en moderne belysning med lyssystemene til Quadro-Set og realiserer det beste lyset for menneskene.

More

 • Automatisert lysløsning uten programmering
 • Ett sett er optimalisert for alle kontorer opptil 20 m2
 • Kan skaleres til alle romstørrelser
 • Monteringsklar komplettløsning
 • Ideell erstatning for konvensjonelle takinnfellingsarmaturer
 • Enkel Plug-and-play-installasjon
 • For romvis modernisering under aktiv drift

Utviklet med erfaring

Som automasjonsspesialist bygger ESYLUX på mange års utviklingserfaring og tilsvarende kompetanse – ikke minst når det gjelder sensorikk. Lyssystemene til Quadro-Sets demonstrerer dette på en imponerende måte.

More

Systemløsningen for intelligent kontorbelysning

Lyssystemene til NOVA og CELINE Quadro-Sets med integrert SymbiLogic-teknologi oppfyller ikke bare alle standarder, men går lang ut over minimumskravene. De sørger for at mennesket får det beste lyset på arbeidsplassen: Biologisk aktivt, svært høy energieffektivitet og med komfortabel, individuell styring.

More

Quadro-set CELINE det modulære systemet

CELINE Quadro-Sets inneholder fire heldekkende systemlamper, en separat ESYLUX SmartDriver, en separat tilstedeværelsesdetektor og kabling.

More

Quadro-set NOVA Med integrert intelligens

NOVA Quadro-Set omfatter fire taklamper med integrert sensorikk og integrert ESYLUX SmartDriver – inkludert kabling.

More

ESYLUX QUADRO-SETS CELINE OG NOVA DET FØRSTE ØKONOMISKE SYSTEMET FOR BIOLOGISK AKTIVT LYS

Som sett er det optimalisert for kontorer opptil 20 m2
Quadro-Sets er et lyssystem for intelligent arbeidsplassbelysning med SymbiLogic – men de er fortsatt enestående når det gjelder valuta for pengene! De er basert på en kombinasjon av en styringsenhet (ESYLUX SMARTDRIVER), tilstedeværelses- og lyssensorikk samt fire LED-lamper for innfelt montering i hengende systemtak med rastermål, en av de vanligste taktypene på kontorer, utdanningsinstitusjoner og helseinstitusjoner.

Komplett system for rask modernisering, med installasjon via Plug-and-play
ESYLUX SMARTDRIVER inneholder spenningsforsyning for alle systemlamper. Derfor kan den kobles til systemlamper, som enkelt kan forbindes med den via Plug-and-play . Dette gjør at du sparer en vesentlig mengde tid! De nødvendige kablene følger med. Med Quadro-Sets får man den komplette løsningen for å modernisere kontorrom på enklest mulig måte under ett artikkelnummer. For å kunne overholde alle krav i praksis, er de individuelle settkomponentene også tilgjengelige separat.

Quadro-Sets finnes i to versjoner:

 1. Med dagslysavhengig konstantlysregulering:         
  Med lysfargene 3000 K og 4000 K
 2. Med SymbiLogic for biologisk aktivt lys:         
  løsningen med ESYLUX-teknologien for energieffektiv Human Centric Lighting          
  (Lysfarge Tunable White: 2700–6500 K)

FOR SMÅ OG STORE KONTORER ENKELT Å UTVIDE for enhver dimensjon

Quadro-Sets er svært skalerbare. ¨Opptil 20 sett kan kombineres med hverandre eller utvides med et sett med opptil 4 x 25 DALI-kompatible standardlamper fra ESYLUX-programmet. Du kan også kombinere begge utvidelsesmulighetene, noe som ofte er det beste valget. Den som bestemmer seg for Bluetooth- eller KNX-styring i større rom, trenger kun et tilsvarende utstyrt sett for å styre eller konfigurere hele anlegget.

Med de fire lysarmaturene, sensorikken og styreenheten er lyssystemene til CELINE og NOVA Quadro-Sets allerede i seg selv et nettverk i småformat. Hele potensialet deres utfolder seg imidlertid først når det gjelder å modernisere større rom. Da kan de kobles sammen intelligent og utfylles av en tilleggsbelysning. DALI-bryteren gir i tillegg mulighet for enkel integrering av konvensjonelle sluttenheter – som luftingen for eksempel.

A Master-lampene til de fire Quadro-Sets som kan kobles sammen via DALI
B Utfyllende DALI-standardlamper
C Downlights for ekstra omgivelsesbelysning som kan integreres med DALI-bryter
D Integrert lufting via DALI-bryter for tilstedeværelsesavhengig inn- og utkobling

 

 • Spar opptil 60 % installasjonstid med effektiv Plug-and-play
 • Ca. 475 NOK/m2 kontorareal, inkl. energieffektiv SymbiLogic-teknologi, installasjon ikke inkludert

Biologisk aktivt lys for det beste lyset på arbeidsplassen

En optimal innendørsbelysning orienterer seg mot det dynamiske forløpet til det naturlige dagslyset, i samspill med sola og den blå himmelen. Lysstyrke og lysfarge endrer seg nemlig i løpet av dagen, og belysningsstyrken overgår alltid det lovbestemte minstemålet. Denne økte lyskvaliteten har vidtrekkende konsekvenser: Den gir økt vitalitet og konsentrasjonsevne, slik at mennesker gjør færre feil. Det fører til at folk føler seg bedre og yter mer.

More

Øker
motivasjon
produktivitet
medarbeiderlojalitet

Reduserer
feil
fravær
arbeidsulykker

ESYLUX-teknologien for energieffektiv Human Centric Lighting

SymbiLogic-teknologien, som er utviklet av oss, gjør at det beste lyset for mennesker og fordelene med en intelligent styring smelter perfekt sammen. Den produserer et biologisk aktivt lys med et forløp som er spesielt optimalisert for bruk i kontorrom. På formiddagen fører en dynamisk økning i lysstyrke og andel av blått lys til en forfriskende aktivering. Mot middag senkes begge verdier noe, og deretter økes de igjen for å motvirke den typiske ettermiddagstrettheten. Slik hjelper SymbiLogic folk med å mestre selv vanskelige faser og fremmer velvære hele dagen.

Lysforløp aktivert til riktig tid
Sammen med en tilstedeværelses- og lyssensorikk fører SymbiLogics intelligente lysstyring til høyest mulig energieffektivitet: Den kobler belysningen inn og ut avhengig av tilstedeværelse og dagslys og oppnår høyeste grad av innovasjon ved det biodynamiske lysstyrkeforløpet gjennom dagslysutnyttelse. For i motsetning til en klassisk konstantlysregulering orienterer denne såkalte adaptive konstantlysreguleringen seg mot en nominell verdi som forandrer seg permanent. Slik overfører SymbiLogic et bevist teknologisk prinsipp til den mest moderne formen for innendørsbelysning.

Ideell symbiose mellom menneske og natur
Resultatet er en ideell symbiose. Vi mennesker har lært av naturen hvilket lys som er det beste for oss, mens naturen på sin side nyter godt av den ressursskånende, bærekraftige omsetningen. Slik fremmer SymbiLogic-teknologien en balanse mellom mennesket og naturen og forsyner brukerne i bygget med det lyset som til enhver tid er best for dem.

Integrering av en intelligent HVAC-styring

Lyssystemene i Quadro-Sets kan mer enn å bare styre og regulere seg selv. Med DALI-bryteren fra ESYLUX kan du integrere en overflatemodul i systemet som i tillegg muliggjør tilstedeværelsesavhengig kobling av konvensjonelle enheter. Dette muliggjør f.eks. også energieffektiv inn- og utkobling av klima- og ventilasjonsanlegg.

More

Enkel betjening og konfigurering Bruk aPP eller KNX ved behov

Det finnes ulike muligheter for betjening og konfigurering av lyssystemer i Quadro-Set: Grunnutførelsen har manuell inn- og utkobling, overstyring ved lysverdi eller -farge samt enkel fremhenting av individuelle belysningsscener via 230 V impulsbryter. Eksisterende brytere eller DALI-bryter kan også brukes. Alle alternativene er kompatible med styring og konfigurering via ESYLUX' universalfjernkontroll. Med denne kan du konfigurere ulike belysningsscener og andre parametere. Du kan også styre individuelle lamper og lyskanaler med den.

Bluetooth-app fuor Android og iOS
I tillegg har ESYLUX utviklet utførelser som kan styres via Bluetooth ved bruk av ESY-App. Med appen kan du også styre grunnkonfigurasjonen samt individuelle lamper eller kanaler. Slik kan brukeren betjene utførelsene direkte via smarttelefon eller nettbrett.

Fås med integrert KNX-modul
Alternativt tilbyr vi også Quadro-Set der ESYLUX SMARTDRIVER har et innebygd KNX-modul. Disse variantene kan integreres trådløst i en KNX-bygningsautomasjon uten installasjon av separat gateway. Controlleren kan dermed adresseres direkte, og hele systemer i bygget kan styres og leses enkelt fra et sentralt sted. Dette er verdens første KNX-kompatible belysning!

En form for enhver smak

Systemtak har ofte ulike rastermål, og de som bruker bygget har ofte ulike ønsker. Derfor er det enda viktigere at ESYLUX' Quadro-Set har flere varianter å by på. Med CELINE-lysrørlamper tilbyr vi en designvariant som tilbyr ekstra fleksibilitet.

More

REFERANSE: VAHLE
Motivasjon lyser lang vei

Med løsningene sine for behovsorientert energi- og dataoverføring har VAHLE utviklet seg til en leder på verdensmarkedet. Også i kontorene på det egne firmahovedkvarteret bygger man på moderne teknikk: Lyssystemet til NOVA Quadro-settene fra ESYLUX sørger for biologisk aktivt lys – svært energieffektivt med SymbiLogic!

More

Alle fordelene under ett

 • Tilkobling av lampene via RJ45-kabel
 • Automatisert lysløsning uten programmering
 • Tilgjengelig for alle vanlige monteringsmål +    Integrerte DALI-grensesnitt
 • CELINE: heldekkende diffusorer     
  NOVA: todelte diffusorer
 • Valgfri innebygd KNX-modul for sømløs integrering  i KNX-bygningsautomasjon
 • Valgfri innebygd Bluetooth-modul for betjening via  mobile sluttenheter
 • Tilbehør for takinnfelling eller -montering

More