×

PRANA+ er esy, FORDI DEN KOMBINERER DESIGN og LYS intelligent

form fullendt

Med Premium-design og det rene formspråket er lysarmaturer i serien PRANA+ et tidløst blikkfang som føyer seg harmonisk inn i enhver arkitekturstil.

More

Intelligent styrt

Sensorikken av høy kvalitet i lampestolpen til stålampen gir høy automasjonskomfort, optimal lysatmosfære – og optimal energieffektivitet.

More

strålende vakkert

Topp moderne elektronikk gir lyskvalitet som imponerer. Vi utstyrer stålampen med SymbiLogic-teknologien vår: for energieffektiv Human Centric Lighting på arbeidsplassen.

More

Innstilt på optimalt lys: FRA HODET ...

PRANA+ stålampen har ikke bare den beste formen, også funksjonaliteten overbeviser. Siden skrivebordsflater har ulike lengder, blir hodet og stangen til stålampen klargjort for en lineær føring og tilsvarende sammenføyd. Dermed kan brukeren skyve hodet opptil 18 centimeter langs tverraksen, noe som gir nok spillerom for tilstrekkelig lys på enhver plass. Også den valgfrie, patenterte foten til PRANA+ stålampen er et bevis på at intelligent produktdesign for kontoret bare kan skapes når man tar hensyn til eksisterende møbelvarianter.

... TIL FOTEN

Foten kan trekkes ut og gjør at lampen også kan brukes på skrivebord med lukkede vanger som går ned til gulvet. Foten og bordet danner dermed en sømløs enhet som fremhever den harmoniske funksjonaliteten til lampen.

Design som imponerer eksperter

Knapt noe bekrefter kvaliteten til en design så mye som utmerkelser fra uavhengige fagfolk. Med PRANA+ stålampen har det lykkes for oss flere ganger.

More

Høyteknologisk sensorikk i lampehodet

Først når individuelle innstillingsmuligheter og en intelligent lysstyring blir ført sammen, kan maksimal livskvalitet og energieffektivitet oppnås. En moderne belysningsløsning bør derfor ha tilstrekkelig egenintelligens. Hos stålampen er den høyteknologiske sensoren som er integrert i stangen, ansvarlig for dette. Ved hjelp av den integrerte tilstedeværelses- og lyssensorikken angir den når og hvor mye kunstig lys som er nødvendig. Dette skjer alltid avhengig av om mennesker er til stede og av den faktiske mengden tilgjengelig dagslys. Dermed forbruker lampen bare energi når og i den utstrekningen det er nødvendig.

elegant overstyring

Enten det gjelder kobling, dimming, endring av lysfargen eller henting av individuelle scenarier – via det stilfulle betjeningselementet i lampehodet kan brukeren endre alt etter ønske.

Variabelt direkte og indirekte lys

To lysfelter for direkte og indirekte, takdekkende lys utvider spillerommet for individuell utforming av en behagelig lysatmosfære. Begge kan kobles eller dimmes uavhengig av hverandre!

Til Roma med et knappetrykk

Komfortabel betjening via digital kommunikasjon er for lengst en selvfølgelighet når en produktløsning skal være enkel å håndtere. Det er derfor helt naturlig at vi også gjør det mulig for stålampen PRANA+: Alle parameterne kan endres enkelt med smarttelefon, nettbrett eller PC. Det gjelder også for de biodynamiske lysforløpene til SymbiLogic. Hvis man vil tilpasse dem til lysforholdene i ulike verdensregioner, kan man gjøre det ved hjelp av nettappen for stålampen. Det eneste som kan være vanskelig, er å bestemme seg for hvor ferden skal gå: Til 5th Avenue i The Big Apple? Til Stockholms skjærgård? Eller hva med en cappuccino i Roma?

Når skjønnhet går i arv: prana+ pendellampe

Den er allerede ved første blikk en umiskjennelig del av familien. PRANA+ pendellampen supplerer stålampen i serien på en perfekt måte og gir lysplanleggingen en harmonisk og helhetlig fremtreden på alle kontorer. Den er like tidløs slank og elegant i fremtoningen som den er høyverdig når det gjelder material og lyskvalitet. Den overbeviser også i detaljene: Tilkoblingskablene er så solide og samtidig estetiske at de erstatter opphenget elegant. Ikke bare ser det bra ut – det er også svært effektivt.

elegant elektronikk

Pendellampen er klar i varianter for enkel dimming eller med DALI-EVG for intelligent lysstyring. Den elektroniske forkoblingen bidrar alltid til å sikre den klare, estetiske formen: Den er skjult i det attraktive huset av rustfritt stål.

Stilfull fremtoning i enhver atmosfære

For at stå- og pendellampen skal kunne integreres fargemessig i enhver atmosfære fremstiller vi overflatene i ulike utførelser. Svart eloksert, hvit pulverlakkert eller forkrommet – det finnes en passende variant for ethvert interiør.