Aktuelles Land wechseln?

Kunnskapsparken i Kiel

Automatisk bedre lys og luftkvalitet

Kunnskapsparken i Kiel, som ligger ved siden av universitet i Kiel, tilbyr rom for utveksling av vitenskap, tema- og organisasjonskombinerende opplæring og praktisk innovasjonskultur for bedriftene som er basert her. Formålet er at vitenskapsarbeid, kompetanse og livskvalitet smelter sammen på ett sted. I tillegg forbedrer moderne romteknikk energieffektiviteten og oppholdskomforten, noe som gjør det lettere å rekruttere nye spesialister.

dc Services GmbH, et selskap som planlegger og implementerer intelligente byggautomasjonssystemer for næringsbygg, valgte i dette tilfellet KNX-byggsautomasjon. Multisensoren ATMO fra ESYLUX sørger for at arbeidsområder, sanitærrom og pausesoner får en energieffektiv optimalisering av luftkvalitet, temperatur og belysning. Innfelte CELINE-taklamper med plug-and-play-installasjon og DALI-styring gir sunnhetsfremmende, flimrefri Human Centric Lighting.

  • Kontorlandskap, møterom, stillerom, telefonbokser, kjøkkenhjørner og sanitærrom benytter seg av tilstedeværelsesdetektorer i ATMO-serien samt innfelte ELC-taklamper i CELINE-serien med Tunable White (plug-and-play-installasjon via ESYLUX-driversett med WINSTA-tilkobling fra WAGO).