Aktuelles Land wechseln?

Skape synergier. ESY!

ESYLUX – PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

ESYLUX utvikler, produserer og distribuerer intelligente automasjons- og belysningsløsninger som sørger for økt livskvalitet og energieffektivitet på kontorer og i utdannings- og helseinstitusjoner. Det er enkeltmenneskenes ønsker og behov som står i sentrum. For å kunne overholde disse bruker vi vår erfaring innen elektronikk og automasjon til å blant annet utvikle LED-baserte systemer for energieffektivt og biologisk aktivt lys. Slike løsninger dekker alt fra helhetlig automasjon og belysning av enkeltrom til sammenkobling og integrering i anlegg for hele bygninger. Vi legger spesiell vekt på at produktløsningene våre skal være brukervennlige, da det ofte stilles svært komplekse krav til løsningene våre i denne sammenheng.

Grossister, installasjonsbedrifter, elektro- og belysningsplanleggere og arkitekter har satt sin lit til våre 50 år med markedserfaring og våre eksperters veiledning. Forskning, utviklingen og produksjonen som finner sted ved vårt tyske hovedkvarter i Ahrensburg, setter oss i stand til å overholde de høyeste kvalitetskrav. Bedriften er global: ESYLUX arbeider med erfarne handelsbedrifter og er representert i Europa, Asia og Oseania med tallrike datterselskaper.

Visjon og mål

Intelligente automasjons- og lysløsninger for mer livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, undervisningsinstitusjoner og helseinstitusjoner – dette er fokuset vårt som internasjonalt selskap med egen forskning, utvikling og produksjon i Ahrensburg ved Hamburg. Med tanke på de ofte komplekse kravene er vi spesielt bevisste på at det skal være enkelt å bruke produktløsningene våre. Vi utmerker oss både ved å tenke på tvers av fagområder og med ansvarlig håndtering av mennesker og ressurser samt strengest mulig krav til kvalitet, design, komfort og service. Vi finner stadig nye, forbløffende enkle løsninger for perfekt synergi av automasjon og belysning i hvert rom.


Vår visjon

De intelligente løsningene våre forbedrer livskvalitet og energieffektivitet på hver arbeidsplass.


Vårt mål

Med de behovsstyrte automasjons- og lysløsningene våre for kontorer, undervisningsinstitusjoner og helseinstitusjoner er vi den foretrukne leverandøren for installatører, planleggere og investorer.

Erfaring og kvalitet

De behovsstyrte automasjons- og lysløsningene våre forbedrer ikke bare livskvalitet og energieffektivitet. De gir det beste lyset på arbeidsplassen, hver arbeidsdag, for hver oppgave. Premieeksempelet på synergi av automasjon og belysning er lyssystemer med ESYLUX Light Control. Systemene kombinerer taklamper, styreenhet og sensorikk og utgjør den første lønnsomme løsningen i verden for biologisk aktivt lys på arbeidsplassen. Det skyldes spesielt SymbiLogic-teknologien fra ESYLUX.  Som perfekt synergi av automasjon og belysning genererer den et biologisk aktivt lys som styrker vitaliteten, velværet, konsentrasjonsevnen og sunnheten til menneskene på arbeidsplassen med dagslyslignende lysforløp.

Samfunnsansvar

I tillegg til etisk atferd og samsvar med loven opptrer ESYLUX ansvarlig og på en fremtidsrettet og sosialt hensynsfull måte i alle deler av selskapet. Spørsmål som samsvar, samfunnsansvar og driftsmessig miljøstyring er en naturlig del av vår daglige virksomhet.

Setter folk først

Våre ansattes velvære er vår høyeste prioritet, samt å behandle kunder og partnere med respekt. Vi tilbyr et vennlig arbeidsmiljø med stor frihet for personlig utvikling, rettferdig lønn og skreddersydd videreutdanning for de beste karrieremuligheter. Dette engasjementet kommer også oss til gode, siden hver fornøyde medarbeider bidrar til ESYLUX' økende suksess.

ESYLUX erkjenner sitt ansvar overfor samfunnet. Vi bruker systematisk bærekraftstyring for å kontinuerlig forbedre de økologiske, sosiale og økonomiske aspektene ved våre prosesser og strukturer. Vi baserer våre strategier på de strenge standardene som er fastsatt av EcoVadis, en av verdens ledende leverandører av bærekraftvurderinger for virksomheter. Vår driftsmessige miljøstyring er sertifisert i henhold til ISO 14001 og samsvarer dermed med en globalt anerkjent standard.

ESYLUX-sertifikat ISO 14001 (tysk)
ESYLUX-sertifikat ISO 14001 (engelsk)

ESYLUX er også forpliktet til å samsvare med de etiske retningslinjene ZVEI-VDMA. Basert på internasjonalt etablerte retningslinjer fastsetter de etiske retningslinjene prinsipper og standarder for ansvarlig bedriftsatferd. Disse retningslinjene dekker helse, miljø og sikkerhet, ytringsfrihet, menneskerettigheter, arbeidsforhold, ansatt- og forbrukervern, lønn og miljøvern.

De etiske retningslinjene ZVEI-VDMA

 


Forskning og utvikling

Hos ESYLUX tenker vi gjerne utenfor standarder og produktgrenser. Vi investerer konsekvent i forskning og utvikling for å realisere nye ideer og markedsføre innovative løsninger som reduserer energiforbruket og kompleksiteten stadig mer. Opphavsrettighetene og patentene våre for internasjonale markeder fra USA til Asia gjenspeiler lederposisjonen vår.

Innovasjoner i kontinuerlig test

På laboratoriene våre forsker rundt 40 medarbeidere på temaer som energieffektivitet og digitalisering og tester nyvinningene våre grundig. Ingeniørene våre gjennomfører ekstreme varme- og kuldetester og utsetter hver enhet for en belastningsprøve under realistiske forhold. Resultat: Det som kommer ut av laboratoriene våre, er ikke en kortvarig hype – det er morgendagens standard.

Finn ut mer om de fremtidsrettede temaene våre:

Intelligent belysning
Behovsstyrt automasjon
Human Centric Lighting

Lysstyring med DALI-2

Samarbeid og medlemskap

Oppnå mer i fellesskap

Hos ESYLUX konsentrerer vi oss om kjernekompetansen vår og utvikler innovative teknologier, produkter og produktrelaterte tjenester. Suksess for samarbeidspartnerne våre er viktig for oss, og vi vil gjerne være et lysende forbilde for dem med tanke på lønnsomt samarbeid. Derfor støtter vi håndverkerkundene våre med bedriftsledelsen og er samarbeidspartnere for E-akademiet.


KNX Tyskland

KNX Deutschland e.V. ser på seg selv som dialogplattformen for alle grupper og sektorer som er involvert i byggeprosessen og driften av en bygning. Vår sentrale bekymring er felles utforming av fremtidens tekniske bygningsinfrastruktur basert på den velprøvde KNX-standarden. ESYLUX har vært medlem siden 2022.

https://www.knx.de/knx-deutschland/home/index.php

Graphisoft Building Systems

Siden 2011 har ESYLUX samarbeidet med Graphisoft Building Systems, produsenten av DDScad-programvaren. Takket være det har brukere tilgang til mange av produktene våre, inkludert alle dataene, ved planlegging med CAD-løsningen.

DIALUX

DIALux er en lysplanleggingsprogramvare med mulighet for integrering i den egne arbeidsprosessen. Takket være det gode samarbeidet kan vi støtte lysplanleggere i arbeidet med DIALux med plugin-modulene våre.

E-merkepartnere

Siden 2010 har vi vært Premium-merkepartnere for ZVEH. Vi etterlever de høye målene for E-merkekonseptet når det gjelder energieffektivitet, innovasjonskraft og videreutdannelse aktivt – med fremtidsrettede tjenester og produkter.

RELUX INFORMATIK AG

RELUX er en av de ledende produsentene av lysplanleggingsprogramvare. Med samarbeidet siden 2012 er sensor- og produktdataene til ESYLUX-produktene også tilgjengelige i RELUX-bruksområder.

ZVEI

Elektroindustriforeningen ZVEI styrker som globalt aktiv representant bransjen vår innen forskning, digitalisering og innovasjon i Tyskland – siden 2008 med ESYLUX som aktivt medlem.

Priser og utmerkelser

Med produktene og løsningene våre ønsker vi fremfor alt én ting: å gjøre livet enklere for kundene våre. Når dette også anerkjennes av strenge jurymedlemmer, gleder det oss enda mer. Gled deg du også – her er et utvalg av de prisbelønte produktene våre.


Prisbelønt: ESYLUX-innovasjoner med internasjonale titler

PRANA+

I 2016 ble kontorstålampen PRANA+ tildelt den anerkjente Red Dot Award for produktdesign. En suksess som er et resultat av samarbeidet med atelieret «Peter Schmidt, Belliero & Zandée». Ekstra gledelig: PRANA+ hevdet seg i det til da største deltakerfeltet i konkurransen.


ATMO

Tilstedeværelsesdetektoren ATMO registrerer alle viktige verdier i huset med den innovative multi-sensoren. ATMO viste også bærekraftig tilstedeværelse i den komplekse konkurranseprosessen til PLUS X AWARD over flere uker. Her vurderte kompetente eksperten med mest innovative produktene: ATMO overbeviste i tre kategorier.


PD-C360I/24 DUODIMPLUS

At enda et ESYLUX-produkt vant Plus X Award gleder oss enormt – den er en av de viktigste innovasjonsprisene overhodet. Premierte produkter må ha fremragende egenskaper. Fagjuryen fra 25 bransjer så dette i tilstedeværelsesdetektoren vår PD-C360i/24 DUODIMplus i hele fem kategorier.


ALVA 2017-serien

Rundt 500 presenterte seg på eltefa 2017 i Stuttgart for å vise fagfolkene i bransjen innovasjonene sine. «I den økende nettverksforbindelsens tegn» var mottoet – da passet de intelligente løsningene fra ESYUX optimalt. Som lønn for strevet fikk ALVA-serien en leserpris fra «elektrobörse smarthouse».


ESYLUX

Den som anerkjennes av samarbeidspartnerne sine, har gjort noe riktig. Spesielt hvis man vinner «Stein im Brett»-prisen. For den originale prisen fra iBau spør vel 3000 håndverksbedrifter om hvem som er den beste samarbeidspartneren på produsentsiden. En pris som er som juryen: ekte, håndfast, likefrem. ESYLUX sier tusen takk.


Referanser

De innovative produktene og løsningene våre er integrert i mange bygninger, fra kontorer til universiteter, fra klinikker til hoteller, fra lagerhaller til privathus. Og de sørger for at oppholdet er mer komfortabelt, sikkert og vennlig enn det ellers ville vært. Bli overbevist du også.

Kontakt Sidebar no

Kontakt Sidebar

TA KONTAKT

* Obligatoriske felter