Optimering av
lærebetingelser er ESY

Intelligente lys- og automasjonsløsninger for utdannelsesinstitusjoner

I utdannelsesinstitusjoner som skoler, universiteter eller barnehager er store grupper mennesker samlet i ett rom i en lengre periode, og de trenger en komfortabel, lærevennlig atmosfære. For bare hvis man trives, kan man være produktiv. Lyset har en vesentlig innvirkning på stemningen og konsentrasjonsevnen. Læring forbruker også mye energi og oksygen, og da kan det fort skje at luften blir for tynn. Det er viktig at lyset og luften i rommet er av beste kvalitet, for slik skapes de beste forutsetningene for mennesket, dets motivasjon og læreresultatene.

SLÅ ROMMET PÅ FULL KONSENTRASJON

Avhengig av utdanningsinstitusjonen stiller enkelte rom ytterligere krav. I klasserom er det for eksempel praktisk å ha individuelle lysscenarioer til frontalundervisning eller til læring i grupper. Småbarn trenger derimot lekerom der lyset understreker faser med aktivitet og hvilepauser på en optimal måte.

LYS OG LUFT SKAPER IDEELLE BETINGELSER FOR AT MANGE MENNESKER SKAL KUNNE LÆRE SAMMEN

Grupperom, klasserom, aula eller gymnastikksal: I hvert rom skaper vi en ideell læresituasjon med vår behovsstyrt automasjon av lys og luft. Vi bruker biologisk aktivt lys som imiterer de dynamiske prosessene i dagslyset og som har positiv innvirkning på hormonbalansen og døgnrytmen. Slik blir barn og ungdom oppmerksomme, produktive og full av motivasjon.

Nå til dags må offentlige institusjoner fungere på en veldig økonomisk måte. Til dette tilbyr ESYLUX spesielle, forhåndskonfigurerte sett-løsninger – for eksempel til klasserom. De monteringsferdige settene med sensorer, lamper, ELC-styring, kabler og DALI-brytere tilbyr energieffektiv lyskontroll og utmerket lyskvalitet til beste pris.

DINE FORDELER

  1. Forhåndskonfigurerte, monteringsferdige komplettløsninger
  2. Enkel, rask og billig installasjon gjennom plug-and-play
  3. Det beste lyset med den energieffektive SymbiLogic-teknologien
  4. Dagslysavhengig, adaptiv HCL-lysregulering
  5. Energieffektiv og tilstedeværelsesavhengig kobling
  6. Forhåndsdefinerte scenarioer til forskjellige undervisningssituasjoner
  7. Scenarioene kan aktiveres helt enkelt med en knapp
  8. Energieffektiv, vedlikeholdsfri LED-belysning
  9. Fremtidssikker teknologi med 5 års garanti

More