Å forbedre
arbeidsrom er ESY

Intelligente lys- og automasjonsløsninger for kontorer

Uansett for hvilket prosjekt, på hvilket nivå eller i hvilket rom man arbeider: Forutsetningen for langsiktig suksess på kontoret er gjennomtenkte strategier, effektiv ressursbruk og overbevisende resultater – akkurat som hos de innovative automasjons- og lysløsningene fra ESYLUX. De øker livskvaliteten på arbeidsplassen, bruker energi behovsavhengig der den trengs og overbeviser med ytelse med lang levetid. Og alt på en enkel måte. Fordi de tilpasser seg alle krav lett, alltid er enkle å montere og gjør banebrytende teknologi så ukomplisert som mulig for kundene og samarbeidspartnerne våre.

Grafikk: Energisparepotensialet til behovsstyrt bygningsautomasjon (min./maks.); kilde: Zentralverband Elektrotechnik- und Elektroindustrie e.V. (ZVEI) / Hochschule Biberach

Øk effektiviteten på kontoret på alle nivåer

Energi bare der den virkelig trengs – prinsippet for behovsstyrt bygningsautomasjon er like enkelt som det høres ut. Den intelligente sensorikken vår styrer alt. Den sørger ikke bare for høy automasjonskomfort og mer livskvalitet på arbeidsplassen, den realiserer også en svært energieffektiv drift av enhetene den styrer. Resultater er på den ene siden mer bærekraftighet og beskyttelse av naturressursene. På den andre siden lønner overgangen til moderne teknologi seg også for driftsledere og investorer. For en energieffektiv, behovsstyrt drift betyr en vesentlig reduksjon av energikostnadene med rask nedbetaling – ikke bare for nybygg.

Effektivitet og velvære i harmoni: symbilogic-teknologi fra ESYLUX

Den beste arbeidsbelysningen for mennesker er biologisk aktivt, dagslysavhengig lys. Det bidrar til velvære, konsentrasjonsevne og stabiliserer døgnrytmen for bedre, velgjørende søvn som gjør en klar for morgendagens utfordringer. Med SymbiLogic-teknologien og bruken av intelligent sensorikk realiserer vi ikke bare denne belysningsformen svært effektivt, men også svært energieffektivt!

More

Førsteklasses lyskvalitet for optimal synskomfort

Det viktigste grunnlaget for hver belysningsløsning er kvaliteten på selve lyset. Den avgjør om brukeren på arbeidsplassen kan utføre oppgaven sin uten anstrengelse og på best mulig måte. Men den er også av avgjørende betydning for en optimal lysatmosfære ved kundebesøk eller i pauserom. Den beste målestokken er også her det naturlige dagslyset. Enten det gjelder fargegjengivelse, flimrefaktor eller fargekonsistens – i ESYLUX-lyslaboratoriet på anlegget vårt i Tyskland kontrollerer vi kvaliteten på alle lysene våre grundig.

Bidra til et optimalt romklima med energieffektiv styring

Kvaliteten til romklimaet spiller en vesentlig rolle på kontoret når det gjelder velværet og ytelsesevnen til medarbeiderne. For dårlig luft er ikke bare skadelig for helsen, det går også ut over humøret. ESYLUX tilbyr intelligente løsninger som automatisk sørger for frisk luft og optimal romtemperatur – og samtidig tar hensyn til energieffektiv drift! Premieeksempelet på dette: multi-sensoren til ATMO-tilstedeværelsesdetektoren.

More

Individuell styring – fra digital til manuell

Automasjon gir mange fordeler. Med ESYLUX er den imidlertid aldri et krav, men alltid en mulighet: ESYLUX-løsninger er også svært enkle å styre og konfigurere manuelt og tilpasse de individuelle ønskene på stedet. Lyssystemene til CELINE og NOVA Quadro-Sets kan for eksempel betjenes med ESY-App hvis de har den riktige utførelsen – og alltid med en vanlig 230 V impulsbryter. Det er til og med mulig å hente frem ulike scenarier med en.

Orientering og sikkerhet døgnet rundt

Ikke bare i nødssituasjoner, men også i andre situasjoner er det viktig å gi menneskene på arbeidsplassen en følelse av sikkerhet. Det innovative lysstyringssystemet fra ESYLUX gir derfor mulighet for løsninger som automatisk aktiverer et orienteringslys som sørger for en komfortabel minimumsbelysning i korridorer eller rom som ikke er fullt besatt – ved behov også ved hjelp av nettilkobling. Hvis det skulle bli nødvendig, sørger vi i tillegg for optimal belysning av rømningsveiene og rømningsveimerkingen.