×

SYNERGY IS ESY
INTELLIGENT AUTOMATION AND LIGHTING SOLUTIONS

Innovasjoner
som kan berøres

Se våre nyeste innovasjoner på ESYLUX’ messestand, og se konkrete brukseksempler for ditt prosjekts smarte romløsning.

More

Svermekomfort
på kontoret

Få energieffektiv modernisering med ESYLUX Light Control. Installer, grupper og skaler via plug-and-play, og spar masse tid!
Få mer informasjon om de ulike mulighetene som ESYLUX Light Control med funksjonspluss kan tilby.

More

løsninger
som kan oppleves

Er du interessert i automasjon eller belysning? På Light + Building 2020 kan du i så fall se frem til en helt ny ESYLUX-presentasjon. Vi setter fokuset på det viktigste – og smarte synergier mellom automasjon og lys.

More

Synergi på hver arbeidsplass

Jobber du på kontor eller utdannings- eller helseinstitusjoner? De smarte automasjons- og lysløsningene våre forbedrer livskvaliteten og energieffektiviteten på enhver arbeidsplass. På Light + Building viser vi også hvor enkelt prosjekter kan konfigureres og lagres med fjernstyrte ESYLUX-løsninger som ESY-Pen og ESY-App og brukes i mobile prosjektbibliotek  for maksimal fleksibilitet og tidsbesparelse.

More

funksjonspluss for ELC-lyssystemer

Lyssystemer med ESYLUX Light Control ELC tilbyr ikke bare plug-and-play-installasjon og energieffektiv Human Centric Lighting via SymbiLogic-teknologien. De har også et omfangsrikt funksjonsspekter som muliggjør individuelt tilpassede løsninger for alle arbeidsplasser. Eksempler på dette er svermefunksjon, de intelligente tidsfunksjonene eller enkel scenebelysning per lyskanal. Det beste stedet å få alt dette forklart i ro og mak, er naturligvis på Light + Building.

lysstyring
med DALI-2

Som industristandard muliggjør DALI-2 interoperabilitet mellom ulike produsenter, noe som gir maksimal fleksibilitet.
Finn ut mer om de nyeste DALI-2-løsningene fra ESYLUX i Frankfurt.

Defensor for energieffektiv sikkerhet

Når ESYLUX presenterer nye bevegelsesdetektorer og skumringsreleer i nytt design, er det mye mer som ligger rett under overflaten. Dette er også tilfelle i DEFENSOR-serien. Hærverk- og sabotasjebeskyttede varianter, tidsstyrte styringsfunksjoner og gangretningsavhengige, tidsforsinkede utkoblinger sørger for smart sikkerhet rundt hele bygget.