×

Lev ut visjoner i
stedet for å drømme. ESY!

Gjør karriere hos ESYLUX

ESYLUX sørger for økt velvære og optimal, behovsstyrt energiutnyttelse med intelligente automasjons- og lysløsninger i kontorbygninger, utdanningsinstitusjoner og helseinstitusjoner. Som en innovativ bedrift med egen forskning, utvikling og produksjon i Ahrensburg nær Hamburg utvider vi porteføljen vår kontinuerlig. Vi vokser dynamisk i et internasjonalt miljø. Hvis du vil støtte oss engasjert videre på denne veien som Global Player, tilbyr vi mange interessante karrieremuligheter.

ESYLUX støtter og stiller krav til deg individuelt

Det som gjelder for utviklingen av fremtidsrettet bygningsteknikk for romklima og lys, har også topp prioritet for personalledelsen vår: Mennesket står alltid i sentrum. Vi vet at bare motiverte medarbeidere som støttes individuelt, utfordrer kreativiteten og oppnår fremragende resultater. I familiebedriften vår er respekt for hverandre grunnlaget for alt. Personlig initiativ og uvanlige ideer er alltid velkomne. Vi tilbyr flatt hierarki, målrettet videreutdannelse, optimale arbeidsvilkår og felles fritidsaktiviteter i teamet. For et godt arbeidsmiljø oppstår ikke av seg selv, men er et resultat av bedriftskultur i praksis.

Suksessen til ESYLUX er bare mulig fordi vi gir mennesker ideell mulighet til å involvere seg i arbeidet og vokse med oppgavene. Grunnlaget for det er viljen til å gå utenfor vante baner, gripe sjanser og våge seg ut i det ukjente. Hvis du deler dette målet, tar vi gjerne mot søknaden din! Fordi vi utvikles dynamisk og kontinuerlig utvider aktivitetsområdet vårt i tillegg til produkttilbudet, er vi alltid interessert i nye talenter fra områdene forskning og utvikling, markedsføring, kvalitetskontroll, personalstyring, salg, innkjøp og finans og kontroll.

Ledige stillinger

Hos ESYLUX finnes det alltid en god mulighet. Fra studentassistenter og søkere med de første verdifulle yrkeserfaringene til erfarne proffer finner alle en oppgave som passer optimalt til dem, hos oss. Fremfor alt hvis de brenner for målene våre og gleder seg til å bidra til å fortsette suksesshistorien vår.

JobbPlasseringSidenPDF
Sales Manager (m/f/d)Kista
Sweden
02.2019
Verkaufsaußendienstmitarbeiter (m/w/d) in verschiedenen RegionenSchleswig-Holstein, Sachsen-Anhalt, Bayern Süd
Deutschland
02.2019
Technischer Mitarbeiter (m/w/d) im InnendienstAhrensburg
Deutschland
01.2019
Verkaufsinnendienstmitarbeiter (m/w/d)Ahrensburg
Deutschland
01.2019
Teamleiter (m/w/d) Supplier Quality ManagementAhrensburg
Deutschland
01.2019
Projektmanager (m/w/d) Marketing-KommunikationAhrensburg
Deutschland
12.2018
Product Manager (m/f/d)Ahrensburg
Deutschland
12.2018
Werkstudent (m/w/d) im Technischen ProjektmanagementAhrensburg
Deutschland
11.2018
Service- und Prüftechniker (m/w/d)Ahrensburg
Deutschland
11.2018

Utdannelse

Vi forbereder oss for fremtidens utfordringer, og derfor legger vi hos ESYLUX naturligvis stor vekt på utdanning av morgendagens fag- og ledelsespersonale og har gjort rekruttering til en prioritet. Enten man er praktikant, lærling eller student er det mange spennende oppgaver å oppdage hos oss, mye å lære og ansvar å ta på seg.

Jobber som krever utdanning

Gled deg til praksis

Vi tilbyr to forskjellige ruter til en lovende karrierestart hos ESYLUX. I løpet av utdannelsen samler du praktisk erfaring i ønskejobben din hos oss og komplementerer den med fagkunnskap på yrkesskolen. Du får jobbe i ulike avdelinger, gjerne internasjonalt hvis du ønsker det. Gled deg til interessant innsikt i den moderne bedriften vår, en intensiv personlig støtte i det sammensveisede teamet vårt og et spennende perspektiv for fremtiden.

Grosserer, også som videreutdannelse

Start av utdannelse: til 1. august
Utdannelsens varighet: 3 år / 2 år ved videreutdannelse
Forutsetning: generell studiekompetanse, ved videreutdannelse en utdannelse innen elektroteknikk
Gjennomføring: innsats i alle avdelinger som er relevante for yrket
Fokus: kunderådgivning og -støtte, salg, markedsføring, innkjøp, logistikk, finanser
Yrkesskole: yrkesskolen for Kreis Stormarn i Ahrensburg

Lagermedarbeider

Start av utdannelse: til 1. august
Utdannelsens varighet: 2 år
Forutsetning: yrkesskole- eller god studiespesialiseringseksamen
Gjennomføring: innsats i alle avdelinger som er relevante for yrket
Fokus: varemottak og -levering, vareplukking, frakt
Yrkesskole: yrkesskolen for Kreis Stormarn i Ahrensburg
Utdannelse med praksis

Legg grunnsteinen for en strålende karriere

Vår utdannelse med praksis innen bedriftsøkonomi er på alle måter et solid fundament for en senere karriere i ESYLUX: På bare seks semestre kombinerer du solid kunnskap fra studieinnholdet med den omfattende bedriftspraksisen vår. I løpet av hele studietiden drar du nytte av den tekniske kunnskapen vår samt finansiell støtte fra oss, du tar på deg spennende oppgaver på eget ansvar i ulike avdelinger med intensiv støtte fra utdannelsesledelsen og ledelsen. I tillegg har du mulighet til et utenlandsopphold innenfor rammen av HSBA-studietiden og kan dermed samle internasjonal erfaring tidlig.

Utdannelse med praksis: Business Administration

Start av utdannelse: til 1. august
Utdannelsens varighet: 6 semestre
Eksamen: Bachelor of Science
Forutsetning: generell studiekompetanse
Gjennomføring: innsats i alle avdelinger som er relevante for studiet
Fokus: salg, markedsføring, innkjøp, logistikk, finans og kontroll, personaladministrasjon
Samarbeid: HSBA Hamburg School of Business Administration
Arbeidende studenter og eksampensoppgaver

Sett kronen på den akademiske karrieren

Er du i ferd med å fullføre studiet? Fremtidige akademikere har mange muligheter til å samle de første praktiske erfaringene og gjøre seg finansielt uavhengige hos ESYLUX. I tillegg støtter vi deg gjerne som motiverende samarbeidspartner på vei til Bachelor-, Master- eller eksamensoppgaven.

Arbeidende studenter

Som arbeidende student kan du gå rett inn i praksis hos ESYLUX og arbeide på enkeltoppgaver eller i faste prosjekter som passer for faginnholdet i studieretningen din og interessene dine. Da har du valget mellom en regelmessig studieveiledende aktivitet på deltid eller fulltidsarbeid i feriene. Du har selvsagt alltid tilgang til en egen arbeidsplass og en fast kontaktperson hos oss.


Eksamensarbeider

Slutten på studiet er en følsom fase for mange. ESYLUX vil gjerne støtte deg i dette viktige trinnet i den videre yrkeskarrieren og gir støtte til Bachelor-, Master- eller eksamensoppgaven din innen områdene forskning og utvikling, markedsføring, kvalitetskontroll, personalstyring, salg, innkjøp eller finans og kontroll. Søk hos oss i god tid før du starter på eksamensoppgaven.

Praksis

Samle erfaring i en bransje med fremtid

I løpet av en praksis hos ESYLUX blir du kjent med ulike yrker og får dermed interessant innsikt i en innovativ bransje og fascinerende produkter. Vi legger vekt på å tilpasse innsatsen din hos oss til de personlige interessene og evnene dine. Du har alltid tilgang til en kontaktperson for spørsmål og ønsker.

Allsidige praksismuligheter

Vi gleder oss til å ta mot deg i bedriften vår i forbindelse med skolepraksis, obligatorisk praksis på universitetet eller høyskolen eller en frivillig fagpraksis i studiet. Du kan også gjennomføre en praksis hos ESYLUX i forbindelse med et utdannelsestiltak. Søk nå!

Alle öffnen