ISABELLE er esy FORDI DEN SPARER
ENERGI FLEKSIBELT

VARIABELT UTFORMET

Enten den er svartgrå eller hvit, fotvarianter for ulike skrivebordstyper eller pendellamper som kan kombineres for elegante lysstriper – ISABELLE-serien demonstrerer maksimal fleksibilitet.

More

Intelligent lys
også på hjemmekontoret

Koble til stålampene i serien ISABELLE Design med lang levetid og intelligent teknikk for best mulig lys, komfort og energieffektivitet også på hjemmekontoret. Avhengig av tilstedeværelse og dagslyset som kommer inn. Etter behov.

More

INTELLIGENT lampehode

Med integrert tilstedeværelsesdetektor lyser stå- og pendellamper ekstra komfortabelt og effektivt – men brukeren kan selv koble og dimme enkelt ved hjelp av en knapp i lampehodet.

More

lyskvalitet med høyt utbytte

Lysarmaturene gir ikke bare mulighet for behagelig, sunt arbeid takket være flimmerfritt direkte og indirekte lys. Takket være UGR-blendingsverdien egner de seg også optimalt for bruk på arbeidsplasser med skjermer (stålampe UGR ≤ 19) eller for teknisk tegning (pendellampe UGR ≤ 16). Der skinner de avhengig av utførelsen med en lysfarge på 3000 eller 4000 kelvin. I tillegg til den intelligente styringen bidrar et svært godt samlet lysutbytte på 133 lm/W til den høye energieffektiviteten.

More

DEN BESTE FORMEN FOR UTNYTTELSE AV DAGSLYSET: KONSTANTLYSREGULERING

Nettopp detektorens tilstedeværelsessensorikk reduserer kostnadene betydelig, da den automatisk sørger for at lyset bare står på når det er mennesker i nærheten. I tillegg har tilstedeværelsesdetektoren også en lysføler. Denne kontrollerer lyset på arbeidsplassen basert på en forhåndsinnstilt nominell verdi. Den tar selvfølgelig også hensyn til det gjeldende dagslyset som kommer inn gjennom vinduet. Hvis dette er tilstrekkelig til å arbeide med, slår tilstedeværelsesdetektoren av det kunstige lyset. I tillegg har den en funksjon for konstantlysregulering, som gjør det mulig å spare enda mer energi: Den regulerer det kunstige lyset bare så høyt som nødvendig i forhold til det gjeldende dagslyset for å nå den nominelle verdien. Den nominelle verdien kan enkelt tilpasses etter ønske ved dimming ved hjelp av trykknapp eller fjernkontroll. Dette er den beste mulige formen for utnyttelse av dagslyset.

Fleksibilitet som overbeviser

ISABELLE-pendellampene er tilgjengelige som ON/OFF- eller DALI-variant med valgfri tilstedeværelsesdetektor og gir mulighet for intelligent lysstyring helt etter eget ønske.

Kvalitet som har et klart mål: Holdbarhet

Huset i høy kvalitet består av pulverbelagt aluminium. Det gjennomsiktige dekselet for indirekte lys forhindrer at det trenger inn skadelige gjenstander ovenfra. Slik er ikke lysarmaturens slanke design bare tidløs, men oppfyller de høyeste krav til kvalitet, slitestyrke og lang levetid.

Alle fordelene under ett

  • blendings- og flimmerfritt direkte og indirekte lys
  • Valgfritt med tilstedeværelsesstyrt konstantlysregulering
  • Egner seg for arbeidsplasser med skjermer (UGR ≤ 19)
  • Slå av og på og dim via trykknapp eller fjernkontroll
  • Gjennomsiktig deksel for indirekte lys
  • Hus av 100 % pulverbelagt aluminium
  • Stålampe med variabel fot med høydejustering
  • Pendellampe med torsjonsstivt metallhus
  • Varianter med tilstedeværelsesdetektor inkludert fjernkontroll

More