Intelligent
belysning er esy

intelligent sensorikk fra spesialisten ...

Stråle, funkle eller bare skinne – lys er et fascinerende element med utallige fasetter. Men det er først med en behovsstyrt, sensorbasert lysstyring at den beste belysningen for mennesker kan realiseres. Med en sensorikk som automatisk sørger for optimal lysatmosfære og slår automatisk av lyset igjen når ingen er til stede. Kort sagt: Med en sensorikk som gir maksimal livskvalitet og energieffektivitet. Som automasjonsspesialist bygger ESYLUX her som ingen andre belysningsprodusenter på erfaring og kompetanse innen elektronikk. Resultatet er intelligente lysløsninger som alltid gir det riktige lyset i kontorbygninger, undervisningsinstitusjoner og helseinstitusjoner. Hele tiden, i hvert rom.

...kombinert med førsteklasses lyskvalitet

Den ideelle lyskilden for en intelligent belysning er LED. Den overbeviser med energieffektivitet og enestående lang levetid: Siden den er en elektronikkomponent, egner den seg også perfekt for intelligent styring ved hjelp av elektronisk teknologi. Lysdioder (LED) varierer mye. Enten det gjelder fargegjengivelse, flimrefaktor eller fargekonsistens – i ESYLUX-lyslaboratoriet kontrollerer vi kvaliteten på alle lysene våre grundig.

Lys med system

De intelligente lyssystemene våre realiserer den ideelle synergien av lys og automasjon. Kombinasjonene av taklamper, sensorikk og styreenhet er enkle å installere og realiserer et perfekt samspill for å skape det beste lyset for mennesker – ved behov med det energieffektive biologisk aktive lyset til SymbiLogic-teknologien.

INTELLIGENT DESIGN

Enten det er estetikk eller funksjon, formgivning eller gjennomtenkte detaljer – i tillegg til høy brukerkomfort handler designen til et lysarmatur om at det kan brukes fleksibelt, er konstruert for daglig bruk og i beste fall også ser strålende ut. De intelligente lysløsningene våre demonstrerer på mange ulike måter hvilke fordeler en vellykket utforming kan gi.

intelligens i nettverk

Ikke bare på jobben, men også i belysningen utvider fungerende nettverk mulighetene og perspektivene: De gir mulighet for avstemt kommunikasjon og automasjon som gjør det mulig å realisere synkronisering og enda mer omfattende energieffektivitet. For oss spiller nettverk en viktig rolle – for kontinuerlig optimalisering av synergien av lys og automasjon.

Behovsstyrte oppsett

Bare én ting er enklere enn manuell kobling eller dimming av belysningen med knapp eller app: Når man kan hente frem hele lysscenarier som tilpasser belysningen omfattende og individuelt til ulike brukssituasjoner, med et fingertrykk! Det følgende eksempelet på et konferanserom viser hvor variabelt rom kan settes opp og utformes for det respektive bruksområdet: Utstyrt med lyssystemet til CELINE Quadro-Sets, som er inndelt i to grupper, med SymbiLogic-teknologi og integrert KNX-modul samt runde downlights som er integrert i systemet via DALI-bryteren. Luftingen styres via KNX-bussen – og som alle andre enheter slås den av automatisk når møtet er slutt.

Kontakt Sidebar no

Kontakt Sidebar

TA KONTAKT

* Obligatoriske felter