×

ESYLUX LIGHT CONTROL ER ESY,
FORDI DEN GIR DET BESTE ARBEIDSLYSET
FOR ETHVERT BUDSJETT

Topp pris-
ytelse-forhold

ELC-systemløsninger sørger for mer livskvalitet til lave kostnader: Med intelligent lys og bærekraftig energieffektivitet til en uvanlig rimelig pris. En investering som lønner seg raskt.

More

Innovativ
styring

Med den nyutviklede styringsteknologien ESYLUX Light Control ELC forenkler vi den intelligente innendørsbelysningen på en radikal måte og gjør Human Centric Lighting rimelig.

More

 • Med SymbiLogic for energieffektivt biologisk aktivt lys
 • Kan tas i bruk med én gang ved hjelp av enkel Plug-and-play-installasjon
 • Førsteklasses arbeidslys til lave totale kostnader
 • Forhåndskonfigurerte, monteringsklare sett eller løsninger som kan kombineres fritt
 • Enkel, problemfri gruppering ved hjelp av pluggforbindelser
 • Enkel betjening med taster eller app

Løsninger fra
ett og samme sted

ESYLUX Light Control muliggjør enkle romløsninger komplett med taklamper, sensorer og styreenheter – for høy lyskvalitet og energieffektivitet til den beste prisen.

More

Human Centric
Lighting
inkludert

ELC-løsninger med integrert SymbiLogic-teknologi- kombinerer det beste lyset for mennesker med fordelene ved en intelligent styring. Det biologisk aktive lyset etterligner det dynamiske forløpet til det naturlige dagslyset og øker på denne måten velværet og ytelsesevnen –  og er meget energieffektivt implementert ved hjelp av en tilstedeværelses- og dagslysuavhengig adaptiv HCL-kontroll.

More

Det beste pris-ytelses-forholdet
for enhver romløsning

I kontorbygg, utdannings- og helseinstitusjoner er i tillegg til optimal lyskvalitet også det økonomiske aspektet avgjørende. Optimale lysløsninger må derfor alltid passe til budsjettet og til prosjektplanene. Ved hjelp av førsteklasses arbeidslys sørger ESYLUX Light Control for mer livskvalitet til meget lave investeringskostnader. De fullstendig bruksklare systemene inkluderer lamper i serien CELINE eller NOVA, tilstedeværelsesdetektor i serien COMPACT og den intelligente ELC-styreenheten SMARTDRIVER. 

De er tilgjengelige i to versjoner med SymbiLogic eller med konstant lysfarge.

Førsteklasses lys ved maksimal Kostnadseffektivitet

Komplettpris med SymbiLogic (lysfarge: Tunable White)

Inkludert lamper, tilstedeværelsesdetektor og styring
ekskl. monteringskostnader

FRA 475 NOK/m2

Behovsstyrt Konstantlysregulering

Komplettpris fast lysfarge (3000 + 4000 K)

Inkludert lamper, tilstedeværelsesdetektor og styring
ekskl. monteringskostnader

FRA 300 NOK/m2

ELC-systemløsninger med SymbiLogic er fremfor alt egnet for områder som store kontorrom eller pasientrom der mennesker oppholder seg konstant og kan dra nytte av effekten til biologisk aktivt lys. For rom som bare tidvis frekventeres, som korridorer, inngangspartier eller trappeoppganger, anbefales versjonen  med konstant lysfarge. I begge tilfeller blir lyset bare slått på avhengig av tilstedeværelse og dagslysmengde for maksimal energieffektivitet ved hjelp av den intelligente sensorikken. ESYLUX Light Control tilbyr denne førsteklasses formen for  dagslysutnyttelse til uslåelige lave kvadratmeterpriser.

Plug-and-play
i ny dimensjon

Det har aldri før vært så raskt og enkelt å sette  moderne lyssystemer i drift: SMARTDRIVER for ESYLUX Light Control Systems inkluderer spenningsforsyning for alle lamper og for sensorikken. Dermed kan alt kobles til via Plug-and-play og umiddelbart tas i bruk uten programmerings- kunnskap selv ved komplekse romsituasjoner. ELC-løsninger er tilgjengelige som forhåndskonfigurerte sett for kontorer, klasserom og pasientrom eller kan konfigureres fritt.

More

Forhåndskonfigurerte, monteringsklaresett-løsninger

Vi tilbyr ESYLUX Light Control i praktiske, behovsorienterte settløsninger som kombinerer utmerket lyskvalitet og energieffektivitet med størst mulig brukervennlighet: De fullstendig monteringsklare ELC-lyssystemene er optimert for ulike romstørrelser og de individuelle behovene i kontorbygg klasserom og pasientrom. Ved hjelp av enkel plug-and-play-installasjon av de forhåndskonfigurerte komponentene med de medleverte kablene kan sett-løsningene settes i drift umiddelbart uten programmering. De gir dermed den raskeste og enkleste veien til intelligent lys.

Quadro-sett

Gjør kontoret levelig på en enkel måte: Settene for standardkontorer opptil ca. 20 m2 med CELINE lamper, tilstedeværelsesdetektor, SmartDriver og plug-and-play-systemkabel er umiddelbart klare til å bli tatt i bruk.

More

Classroom-sett

Optimer læringsbetingelsene på en enkel måte: Settene for standardklasserom opptil ca. 60 m2 inkluderer i tillegg til lamper, sensorikk og styring en spesiell Boardlight, DALI-Switch og DALI-Push-Button.

More

Patient Room-sett

Understøtt tilhelingsprosessene på en enkel måte: Settene for tosengs pasientrom opptil ca. 30 m2 inkluderer ELSA-downlights og DALI-Push-Button som ekstrakomponenter for å hente frem individuelle lysscenarier.

More

INTELLIGENT LYS
UTEN PROGRAMMERING

Med ESYLUX Light Control beviser vi at en energieffektiv modernisering som er rimelig og tidsbesparende, er mulig. ELC-lyssystemene med lamper, tilstedeværelsesdetektor og den nyskapende ELC-styreenheten SMARTDRIVER kan enkelt installeres ved hjelp av plug-and-play og tas i bruk umiddelbart uten programmering – perfekt for en rask modernisering under pågående drift.

More

Alternativ: Konfigurere fritt i 7 trinn

ESYLUX legger stor vekt på at løsningene også skal være så enkle og tidsbesparende som mulig i planleggingsfasen, og samtidig gi mest mulig fleksibilitet når de tas i bruk. Derfor har du med ESYLUX Light Control muligheten til å velge mellom forhåndskonfigurerte, monteringsferdige settløsninger for kontorer, klasserom og pasientrom samt muligheten til enkelt å sette sammen en individuell løsning. I bare syv trinn kan du konfigurere ELC-systemer etter ønske fra systemkomponenter som lamper, styring og sensor samt supplerende tilleggsenheter – passende til enhver bruk, enhver romstørrelse og ethvert budsjett.

Den individuelle konfigurasjonen din med ESYLUX Light Control setter du sammen i syv enkle trinn. Velg enkeltkomponenter og tilbehør i denne rekkefølgen:

 1. Lampedesign for Hovedbelysning
 2. Lampetype
 3. Antall lamper
 4. Styring
 5. Sensor
 6. Kabel 
 7. Tilbehør

Rask gruppering ved hjelp av plug-and-play

ESYLUX Light Control gir deg maksimal utformingsfrihet når du skal konfigurere individuelle løsninger, da enheter som lamper, sensorikk og styring kan skaleres for enhver romstørrelse. Alt etter utførelsen er to til fire separate lyskanaler tilgjengelig. Grupper som er dannet for ulike romsoner, blir helt enkelt forbundet med hverandre via en ELC-buss.

Med ELC-løsningene kan du enkelt integrere energieffektiv Human Centric Lighting i KNX-anlegg: sømløst og uten separat gateway ved hjelp av en valgfritt integrert KNX-modul i SMARTDRIVER. Systemet er umiddelbart klart til drift. Adressering av styringen for en sentral styring og individuelle tilpasninger kan utføres senere.

Sentral, manuell styring og fremhenting av individuelle scenarier er uansett mulig, samt integrering og behovsorientert styring av HLK-enheter eller tilleggsbelysning. En utstrakt automatisering av grupperte systemenheter fungerer også når individuelle SMARTDRIVER blir koblet til ulike faser eller nett.

Enkel betjening

Som for alle ESYLUX-løsninger, kan den geniale automasjonen enkelt og når som helst overstyres manuelt eller digitalt. Slå på og av, endre lysstyrke og lysfarge eller hente frem lagrede lysscenarier – alt dette er mulig med en enkelt 230 V-tast. Alternativt gir ELC-knappen fra ESYLUX med symboler som er enkle å forstå, eller ESYLUX Light Control-appen for styring via smarttelefon også meget enkel betjening. Det nyskapende multitalentet ESY-Pen kan ikke bare styre lys, men også sette i drift, måle lysstyrke  nøyaktig og administrere prosjekter.

More