Alltid det riktige verktøyet
med ESY-Pen og ESY-App!

Programmering
og fjernstyring

Med ESY-Pen og ESY-App får du lettvint programmering av alle fjernstyrte tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer samt lyssystemer fra ESYLUX via smarttelefon eller nettbrett.

More

TO VERKTØY
FOR ALLE OPPGAVER

Automasjons- og belysningsløsningene fra ESYLUX oppretter intelligent synergi for større effektivitet, komfort og velvære.
Som etterfølgere til den suksessrike universalfjernkontrollen viderefører ESY-Pen og ESY-App dette prinsippet.

More

Demo

Lysmåling og
prosjektadministrering

Lagre, forvalte, dokumentere og kopiere: Med ESY-Pen og ESY-App blir det mobile prosjektbiblioteket til virkelighet. Med den integrerte lyssensoren gir ESY-Pen i tillegg enkel lysmåling ved installasjon.

More

Mobil prosjektforvaltning

ESY-Pen og ESY-App gjør det mulig å lagre, hente frem og overføre prosjektene:

  • Hvert prosjekt kan lagres med et eget prosjektnavn og en individuell beskrivelse i ESY-App.
  • Intet prosjekt er for stort for ESY-App: Opptil 64 etasjer kan legges til, med opptil 64 rom i hver etasje og opptil 64 apparater per rom.
  • I ESY-App kommer man alltid til prosjektet i det ønskede rommet ved hjelp av noen få klikk, og man kan raskt identifisere, velge og konfigurere ESYLUX-produkter.
  • Konfigurerte prosjekter kan lagres i ESY-App og videresendes til andre brukere ved behov. Allerede gjennomførte konfigurasjoner kan hentes opp og overføres straks til produkter av samme type (kopiering) ved hjelp av ESY-Pen.
  • Prosjektdokumentasjonen blir sammenfattet i en prosjektrapport, som kan sendes og ved behov skrives ut som PDF-dokument.

...MED SMARTTELEFON eller NETTBRETT

Slå ganske enkelt på ESY-Pen, aktiver Bluetooth på smarttelefonen eller nettbrettet og koble til ESY-Pen og ESY-App med apparatets PIN-kode. ESY-Pen vises allerede på dashbordet i ESY-App og er klar til bruk.

ESY-App er tilgjengelig gratis for iOS og Android og bakoverkompatibel med alle ESYLUX tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer.

Intelligent synergi

Med ESY-Pen og ESY-App har du alltid det riktige verktøyet for alle fjernstyrte ESYLUX-løsninger. Dermed er du godt utstyrt for alle nåværende og fremtidige installasjoner med ESYLUX. Silikonspissen gjør at ESY-Pen også er optimalt egnet for som inntastingsapparat for berøringsoverflater på smarttelefoner og nettbrett!

More

Enkel idriftsetting

ESY-App gir en lettvint programmering av alle fjernstyrte ESYLUX tilstedeværelses- og bevegelsesdetektorer samt lyssystemer via smarttelefon eller nettbrett. ESY-Pen gir enkel infrarød overføring av Bluetooth-kommandoer fra den mobile enheten. Dermed kan ESYLUX gi deg en brukervennlig og fremtidsrettet betjening som er uavhengig av fysiske grensesnitt.

Standardkonfigurasjon
alle fjernstyrte ESYLUX-produkter med ESY-App og ESY-Pen som bro (IR)

Konfigurasjon av produkter med den integrerte Bluetooth-modulen
direkte via ESY-App

Manuell overstyring av ELC-lyssystemer
direkte med ESY-Pen

... og styring

Dim lyset på kontoret spontant for en presentasjon, eller gjør det lysere når det er uvær utenfor:
Også som fjernkontroll på arbeidsplassen gjør ESY-Pen og ESY-App en god figur. Slik kan brukeren enkelt styre lyset individuelt og tilpasse det etter situasjonen.

Avhengig av det aktiverte apparatet kan lyses slås av og på, dimmes opp og ned eller fargen kan endres. Ved lyssystemer med ESYLUX Light Control ELC kan dette også gjøres helt alene med ESY-Pen.

Lysmåling
gjort enkelt

Som sensorspesialist har vi også integrert en lyssensor i ESY-Pen – for enkel lysmåling under installasjonen:
ESY-Pen sender måleresultatet til ESY-App, hvor det vises automatisk.

More