Aktuelles Land wechseln?

OPPRETT INDIVIDUELLE
LYSATMOSFÆRER. esy!

Variabel
utendørsbelysning

Noen ganger brukes de som kun takbelysning, noen ganger supplerer de hovedlyset og hjelper med iscenesetting av hele rom: Downlights er for lengst blitt en del av fremtoningen i korridorer, trappeoppganger eller lobbyer.

Effektiv
med mange varianter

De mange forskjellige omgivelsene krever en portefølje med mange forskjellige varianter som oppfyller kravene fra individuelle rom, personlige ønsker og foretrukne driftstilstander.

Lang levetid og
enkel installering

LED-downlightene fra ESYLUX overbeviser dessuten med en teknologi som har lang levetid, og de er enkle å installere.

SERIEN ELSA
Effekt og med mange varianter

ELSA-serien presenterer klassiske downlights som er ideelle til utvidelse av hovedbelysningen takket være den reduserte utformingen. De fungerer også som frittstående løsning til korridorer og inngangspartier. Med de mange ulike utførelsene med ulike størrelser, former, effekttyper, lysfarger og driftstilstander kan disse brukes på enda flere forskjellige bruksområder, og lyset gir et harmonisk utseende.

More

Installasjonsvideo

Bare installer downlights ELSA-2.

Fleksibel
montering

Den lave innbyggingsdybden og fjærklemmene gjør installasjonen enklere. Monteringshull med større diameter er ikke noe problem takket være adapterringene våre. For variantene på 165 og 225 mm i serien ELSA-2 finnes det rammer for utenpåliggende takmontering som tilbehør.

Valgfri
bevegelsesdetektor

Downlights i serien ELSA-2 muliggjør ikke bare elegante belysningsløsninger. De finnes også med integrerte bevegelsesdetektorer. Dermed reduserer du energiforbruket og arbeidet med installasjon og anskaffer et ryddig taklysbilde.

Alle fordelene under ett

  • aluminiumshus av høy kvalitet
  • installeres uten ekstra tilbehør
  • EVG inkludert i leveransen
  • enkel kobling av EVG-er via kontakt
  • kapslingsgrad IP20, IP44 under tak
  • flimmerfritt lys for jobbing som ikke gjør deg sliten
  • ELSA-2 med enda bedre energieffektivitet
  • kan fås med integrert tilstedeværelses- eller bevegelsesdetektor (ELSA-2)
Downlights fra ELSA-2-serien: