ALVA er ESY, fordi den sammenkobler utendørsbelysning på en intelligent måte

Intelligente
veier

ALVA-pullertlamper realiserer idealet med utendørsbelysning som er både robust og intelligent. Med integrert bevegelsesdetektor kan du styre hele lysgrupper automatisk.

More

Attraktive
aksenter

Med det spredte kjeglelyset og de innfelte lysringene skaper ALVA up-/downlights en fascinerende lyseffekt – for attraktive og tidløst moderne fasader.

More

Intelligent lys
for IT-proffer

Selskapsbygningen i März nær Hamburg: ALVA -pullerter med integrerte DALI -bevegelsesdetektorer styrer belysningsgrupper rundt bygningen i kringkastingsmodus og skaper om nødvendig et hyggelig orienteringslys.

More

synergi
med lang levetid

Avstemte fargetoner og et elegant uttrykk gjør at ALVA-utendørslamper fra ESYLUX passer optimalt sammen med serien DEFENSOR. Lampehuset i aluminium tåler saltholdig sjøluft og har høy slagfasthet, og de innebygde LED-lysene har lang levetid. Sammen med DEFENSOR-beskyttelsesfunksjonene får du dermed en intelligent og svært pålitelig belysningsløsning.

More

Der preller nesten alt av

Huset av trykkstøpt aluminium tåler sjøluft, garanterer svært høy motstandskraft og er best egnet for å forhindre inntrenging av vann og støv. Den pulverbelagte overflaten ser ikke bare flott ut, men kan også skilte med smussavvisende lotuseffekt og anti-graffitivirkning.

Motstand er nødvendig

Takket være den aluminiumspresstøpte eller stangpressede utformingen og de høye verdiene for beskyttelsesart er ALVA-serien ekstremt robust og har lang levetid.

Hold fokus på ditt behov

Med integrert bevegelsesdetektor lyser lampene kun når det er nødvendig. Lamper eller andre apparater som allerede er installerte, kan også integreres. Det øker sikkerhet og komfort, og sparer energi. Orienteringslys- og skumringsbryterfunksjon inkludert.

Intelligent. Individuell.
Lang levetid.

Serien ALVA demonstrerer på en imponerende måte solid utebelysning i moderne utførelse. Huset av trykkstøpt aluminium tåler sjøluft, garanterer svært høy motstandskraft og er best egnet for å forhindre inntrenging av vann og støv. Den pulverbelagte, smussavvisende overflaten ser ikke bare flott ut, men kan også skilte med anti-graffitivirkning. Like overbevisende er lyset. LED-diodene skinner i rent hvitt, de har svært lang levetid og gir en naturlig fargegjengivelse av omgivelsene. Om ønskelig kan lampene utstyres med bevegelsesdetektor og et digitalt nettverk som muliggjør intelligent lysstyring tilpasset individuelle konsept og personlige ønsker!

Individuell lysstyring for behovsstyrte iscenesettelser

Ønsker du å få ut belysningens fulle potensial, trenger du gjennomtenkt lysstyring. Bare ved hjelp av intelligent styring kan du skape lysstemninger som passer til dine behov. Er lampene sammenkoblet er dette enkelt.

ESYLUX benytter også den digitale standarden DALI i ALVA-serien. DALI optimaliserer dimmefunksjonen til LEDs, den er enkel å integrere i overordnede bygningssystemer og gjør det enkelt å skape passende lyssetting for enhver situasjon. Bruken av DALI i ALVA-pullertlampene gjør det enkelt å virkeliggjøre egne ønsker og konsepter.

Hvis pullertlampene i tillegg er utrustet med bevegelsesdetektor, kan de styre, ikke bare seg selv, men hele lysgrupper automatisk. Hvis en person nærmer seg, slår de seriekoblede lampene seg på samtidig og slukkes sammen, så snart personen har fjernet seg igjen. Hvilken retning personen eller dyret kommer fra, spiller ingen rolle. Slik bruker lampene energi kun når det virkelig trengs.


Ønsker du å koble til flere lamper? Ikke noe problem: Utstyr som ikke kan bruke DALI, kan enkelt integreres med en tilleggsmodul fra ESYLUX (DALI-aktuator). Dette gjelder for ek-sempel ALVA up-/downlights, vegg- eller tak-lampene – og kanskje til og med fontenen ved inngangspartiet.

Hvis du vil, kan du alltid slå av og på manuelt ved hjelp av en bryter. Hvis du likevel skulle glemme å slå av, vil teknologien vår gjøre dette automatisk.

Kontrollen av pullerter og up / downlights i ALVA -serien med en DEFENSOR bevegelsesdetektor skaper en intelligent og visuelt harmonisk belysningsløsning i uteområdet (se eksempel 2)


Orienteringslys

etterlys

Bevegelsesdetektoren som kan integreres i pullert- og vegg- eller taklampene om ønskelig, tilbyr enda flere nyttige styringsfunksjoner: Denne sørger for orienteringslys ved behov. Dette lyser lett og behagelig når det ikke er mennesker i umiddelbar nærhet. Eller du kan bruke skumringsrelé-funksjonen. Ved hjelp av denne slås belysningen på så snart det skumrer ute. Når sola står opp, slukkes det kunstige lyset av seg selv.

Koble veier intelligent sammen

Med ALVA pullertlamper kan du få til det samme utendørs som du har tatt som en selvfølge å kunne gjøre innendørs: En intelligent lysstyring som ved hjelp av individuelle scener skaper den riktige lysstemningen til enhver tid.

Hvis pullertarmaturen er utstyrt med bevegelsesdetektor, kan den også styre en hel gruppe armaturer automatisk. Lamper eller andre apparater som allerede er installerte, kan også integreres. Det øker sikkerhet og komfort, og sparer energi. Pullertlampene overbeviser dessuten med solid aluminiumskonstruksjon og med optimalt, blendefritt lys.

More

ALLE FORDELER UNDER ETT

  • Tåler saltholdig sjøluft og er smussavvisende
  • Varianter med integrert bevegelsesdetektor med orienteringslys- og skumringsreléfunksjon
  • Bevegelsesdetektor muliggjør energieffektiv styring av ytterligere lamper og bryteraktuatorer

Sett attraktive aksenter

Ikke alle fasader er like innbydende. Ofte mangler den spesielle egenarten, den estetiske prikken over i-en som aldri kan oppstå ved å bare belyse.

Det er nøyaktig den riktige oppgaven for ALVA Up-/Downlights: Med kjegle-formet lys oppover og nedover oppnår man fascinerende lyseffekter på alle typer yttervegger, mens de to lyssirklene i huset kroner helhetsbildet på en virkningsfull måte. Slik blir fasaden endelig attraktiv, og bygningen får den siste finpussen som gir den en tidløs moderne eleganse!

ALLE FORDELER UNDER ETT

  • Tåler saltholdig sjøluft og er smussavvisende
  • Varianter med ulike utstrålingsvinkler (13°, 28° og 50°)
  • Enkel installasjon med enhåndsfestebrakett og god plass til kabelføring

DEFENSOR er ESY, fordi det rett og slett gir mer beskyttelse

Bevegelsesdetektorene og skumringsreleene i serien DEFENSOR overbeviser ikke bare med sitt formfine design og sin enkle installasjon. De har i tillegg funksjoner som sørger for optimal sikkerhet, komfort og energieffektivitet.

More