ALVA er esy fordi den kobler utendørsbelysning sammen på en  intelligent måte

Intelligente veier

ALVA-pullertlamper realiserer idealet med utendørsbelysning som er både robust og intelligent. Med integrert bevegelsesdetektor kan du styre hele lysgrupper automatisk.

More

Attraktive aksenter

Med det spredte kjeglelyset og de innfelte lysringene skaper ALVA up-/downlights en fascinerende lyseffekt – for attraktive og tidløst moderne fasader.

More

effektive innganger

Med bevegelsesdetektor kan man utnytte fordelene med intelligent styring også med ALVA vegg- og taklamper: For eksempel ved hjelp av orienteringslys og skumringsrelefunksjon.

More

Der preller nesten alt av

Huset av trykkstøpt aluminium tåler sjøluft, garanterer svært høy motstandskraft og er best egnet for å forhindre inntrenging av vann og støv. Den pulverbelagte overflaten ser ikke bare flott ut, men kan også skilte med smussavvisende lotuseffekt og anti-graffitivirkning.

Motstand er nødvendig

Takket være den aluminiumspresstøpte eller stangpressede utformingen og de høye verdiene for beskyttelsesart er ALVA-serien ekstremt robust og har lang levetid.

Hold fokus på ditt behov

Med integrert bevegelsesdetektor lyser lampene kun når det er nødvendig. Lamper eller andre apparater som allerede er installerte, kan også integreres. Det øker sikkerhet og komfort, og sparer energi. Orienteringslys- og skumringsbryterfunksjon inkludert.

Individuell lysstyring for behovsstyrte oppsett

Ønsker du å få ut belysningens fulle potensial, trenger du gjennomtenkt lysstyring. Bare ved hjelp av intelligent styring kan du skape lysstemninger som passer til dine behov. Er lampene sammenkoblet er dette enkelt.

 ESYLUX benytter også den digitale standarden DALI i ALVA-serien. DALI optimaliserer dimmefunksjonen til LEDs, den er enkel å integrere i overordnede bygningssystemer og gjør det enkelt å skape passende lyssetting for enhver situasjon. Bruken av DALI i ALVA-pullertlampene gjør det enkelt å virkeliggjøre egne ønsker og konsepter. 

Hvis pullertlampene i tillegg er utrustet med bevegelsesdetektor, kan de styre, ikke bare seg selv, men hele lysgrupper automatisk. Hvis en person nærmer seg, slår de seriekoblede lampene seg på samtidig og slukkes sammen, så snart personen har fjernet seg igjen. Hvilken retning personen eller dyret kommer fra, spiller ingen rolle. Slik bruker lampene energi kun når det virkelig trengs.

Ønsker du å koble til flere lamper? Ikke noe problem: Utstyr som ikke kan bruke DALI, kan enkelt integreres med en tilleggsmodul fra ESYLUX (DALI-bryter). Dette gjelder for eksempel ALVA up-/downlights, vegg- eller taklampene – og kanskje til og med fontenen ved inngangspartiet. Hvis du vil, kan du alltid slå av og på manuelt ved hjelp av en bryter. Hvis du likevel skulle glemme å slå av, vil teknologien vår gjøre dette automatisk.

Bevegelsesdetektoren som kan integreres i pullert- og vegg- eller taklampene om ønskelig, tilbyr enda flere nyttige styringsfunksjoner: Denne sørger for orienteringslys ved behov. Dette lyser lett og behagelig når det ikke er mennesker i umiddelbar nærhet. Eller du kan bruke skumringsrelefunksjonen. Ved hjelp av denne slås belysningen på så snart det skumrer ute. Når sola står opp, slukkes det kunstige lyset av seg selv.

Alle fordelene under ett

  • Pullertlamper i ulike størrelser og diametere
  • Up-/downlights med kjegleformet belysning
  • Husnummerlampe eller veibelysning for vegg- og takmontering
  • Høykvalitets trykkstøpt hus av aluminium
  • Smussavstøtende ved hjelp av pulvermaling med lotuseffekt
  • Klare eller opalhvite diffusorer kan velges
  • Med forskjellig utstrålingsvinkel eller lysstråling
  • Varianter med og uten bevegelsesdetektor, orienteringslys og skumringsrelefunksjon
  • Kan kobles til DALI via nettverk

More