ALVA er ESY, fordi den sammenkobler utendørsbelysning på en intelligent måte

Intelligente
veier

ALVA-pullertlamper realiserer idealet med utendørsbelysning som er både robust og intelligent. Med integrert bevegelsesdetektor kan du styre hele lysgrupper automatisk.

>>

Attraktive
aksenter

Med det spredte kjeglelyset og de innfelte lysringene skaper ALVA up-/downlights en fascinerende lyseffekt – for attraktive og tidløst moderne fasader.

>>

Intelligent lys
for IT-proffer

Selskapsbygningen i März nær Hamburg: ALVA -pullerter med integrerte DALI -bevegelsesdetektorer styrer belysningsgrupper rundt bygningen i kringkastingsmodus og skaper om nødvendig et hyggelig orienteringslys.

>>

synergi
med lang levetid

Avstemte fargetoner og et elegant uttrykk gjør at ALVA-utendørslamper fra ESYLUX passer optimalt sammen med serien DEFENSOR. Lampehuset i aluminium tåler saltholdig sjøluft og har høy slagfasthet, og de innebygde LED-lysene har lang levetid. Sammen med DEFENSOR-beskyttelsesfunksjonene får du dermed en intelligent og svært pålitelig belysningsløsning.

More

Der preller nesten alt av

Huset av trykkstøpt aluminium tåler sjøluft, garanterer svært høy motstandskraft og er best egnet for å forhindre inntrenging av vann og støv. Den pulverbelagte overflaten ser ikke bare flott ut, men kan også skilte med smussavvisende lotuseffekt og anti-graffitivirkning.

Motstand er nødvendig

Takket være den aluminiumspresstøpte eller stangpressede utformingen og de høye verdiene for beskyttelsesart er ALVA-serien ekstremt robust og har lang levetid.

Hold fokus på ditt behov

Med integrert bevegelsesdetektor lyser lampene kun når det er nødvendig. Lamper eller andre apparater som allerede er installerte, kan også integreres. Det øker sikkerhet og komfort, og sparer energi. Orienteringslys- og skumringsbryterfunksjon inkludert.

Intelligent. Individuell.
Lang levetid.

Serien ALVA demonstrerer på en imponerende måte solid utebelysning i moderne utførelse. Huset av trykkstøpt aluminium tåler sjøluft, garanterer svært høy motstandskraft og er best egnet for å forhindre inntrenging av vann og støv. Den pulverbelagte, smussavvisende overflaten ser ikke bare flott ut, men kan også skilte med anti-graffitivirkning. Like overbevisende er lyset. LED-diodene skinner i rent hvitt, de har svært lang levetid og gir en naturlig fargegjengivelse av omgivelsene. Om ønskelig kan lampene utstyres med bevegelsesdetektor og et digitalt nettverk som muliggjør intelligent lysstyring tilpasset individuelle konsept og personlige ønsker!

Individuell lysstyring for behovsstyrte iscenesettelser

Hvis pullertlampene i tillegg er utrustet med bevegelsesdetektor, kan de styre, ikke bare seg selv, men hele lysgrupper automatisk. Hvis en person nærmer seg, slår de seriekoblede lampene seg på samtidig og slukkes sammen, så snart personen har fjernet seg igjen. Hvilken retning personen eller dyret kommer fra, spiller ingen rolle. Slik bruker lampene energi kun når det virkelig trengs.

LÖSUNG A:
STEUERUNG DER SERIE ALVA DURCH INTEGRIERTE SENSORIK

ALVA-pullertlamper med integrerte DALI-bevegelsesdetektorer muliggjør smart sammenkobling i kringkastingsmodus. Dermed kan for eksempel et behagelig orienteringslys realiseres.

Med DALI-aktorer fra ESYLUX (1) kan apparater uten DALIgrensesnitt enkelt integreres og kobles avhengig av bevegelse (f.eks. ALVA Up-/Downlights).

LÖSUNG B:
STEUERUNG DER SERIE ALVA DURCH SEPARATE SENSORIK (RC, DEFENSOR, MD-W)

Bevegelsesdetektorene for utendørs bruk i seriene RC, DEFENSOR og MD-W er klassiske alternativer for etterspørselsavhengig kobling fra lysgrupper i utendørsområder.

De finnes i ulike varianter, har praktiske tilleggsfunksjoner og overbeviser alltid med sensorer av aller høyeste kvalitet.


Bevegelsesdetektoren som kan integreres i pullert- og vegg- eller taklampene om ønskelig, tilbyr enda flere nyttige styringsfunksjoner: Denne sørger for orienteringslys ved behov. Dette lyser lett og behagelig når det ikke er mennesker i umiddelbar nærhet. Eller du kan bruke skumringsrelé-funksjonen. Ved hjelp av denne slås belysningen på så snart det skumrer ute. Når sola står opp, slukkes det kunstige lyset av seg selv.

Orienteringslys

etterlys

ALLE FORDELER UNDER ETT

  • Tåler saltholdig sjøluft og er smussavvisende
  • Varianter med integrert bevegelsesdetektor med orienteringslys- og skumringsreléfunksjon
  • Bevegelsesdetektor muliggjør energieffektiv styring av ytterligere lamper og bryteraktuatorer

Sett attraktive aksenter

Ikke alle fasader er like innbydende. Ofte mangler den spesielle egenarten, den estetiske prikken over i-en som aldri kan oppstå ved å bare belyse.

Det er nøyaktig den riktige oppgaven for ALVA Up-/Downlights: Med kjegle-formet lys oppover og nedover oppnår man fascinerende lyseffekter på alle typer yttervegger, mens de to lyssirklene i huset kroner helhetsbildet på en virkningsfull måte. Slik blir fasaden endelig attraktiv, og bygningen får den siste finpussen som gir den en tidløs moderne eleganse!

ALLE FORDELER UNDER ETT

  • Tåler saltholdig sjøluft og er smussavvisende
  • Varianter med ulike utstrålingsvinkler (13°, 28° og 50°)
  • Enkel installasjon med enhåndsfestebrakett og god plass til kabelføring

DEFENSOR er ESY, fordi det rett og slett gir mer beskyttelse

Bevegelsesdetektorene og skumringsreleene i serien DEFENSOR overbeviser ikke bare med sitt formfine design og sin enkle installasjon. De har i tillegg funksjoner som sørger for optimal sikkerhet, komfort og energieffektivitet.

More